Victòria contra el Vilanova
Notícies (02/12/2018)
Victòria contra el Vilanova Victòria merescuda del Manlleu a casa contra un Vilanova que va estar fora de joc durant tot el partit. Els manlleuencs van dominar des del principi amb arribades constants, tot el contrari que el Vilanova, que va arribar poc més de quatre o cinc vegades a la porteria local.

El Manlleu es va avançar al minut 9 amb un gol d’Arnau Pradell. La insistència aviat va premiar el Manlleu amb una rematada de David Navarro a boca de canó que va fer impossible la intervenció de Pol Ferrer. Les opcions del Manlleu es van seguir repetint durant tota la primera part i abans del descans va arribar el 3 a 0 amb una altra jugada culminada per Navarro.

La segona part va començar amb un xut d’Èrik Gual, potser el jugador amb més perill del Vilanova en el partit d’ahir, però el va aturar Rosanas. La reacció del Vilanova va ser minsa i aviat el Manlleu va acabar de sentenciar el partit amb el quart gol, obra de Santi Teixidó de falta directa.

El Vilanova es va veure clarament fora del partit i va baixar els braços. El Manlleu ho va aprofitar per marcar el cinquè amb una jugada de Pol Molas.

Al final del partit, el Vilanova va maquillar el resultat amb el 5 a 1 amb una falta directa transformada per Èrik Gual.

La victòria permet al Manlleu tornar a seguir l’estela dels equips de la part alta.