El Manlleu passa a quarts de la Copa d'Europa amb golejada
Notícies (02/12/2018)
El Manlleu passa a quarts de la Copa d'Europa amb golejada El Manlleu segueix endavant a la Copa d’Europa femenina d’hoquei patins després de fer bons els pronòstics i superar l’eliminatòria contra el Bison Calenberg alemany. A l’1 a 6 de l’anada, se li va sumar ahir el 16 a 0 en una golejada d’escàndol.

El Manlleu va imposar-se des del principi davant un Bison Calensberg que va jugar amb coratge però que va estar molt lluny de poder fer front al potencial de les manlleuenques. Les jugades d’atac del Manlleu van arribar de forma continuada i al descans l’equip osonenc ja guanyava per 7 a 0.

Les visitants van intentar reaccionar a l’inici de la segona part però aviat van veure’s superades un altre cop pel Manlleu, que va anar eixamplant l’avantatge especialment amb l’aportació de Raquel Bernadas, autora de set dels setze gols, i Nara Lopez, que va marcar-ne quatre.

Als últims minuts, el Calenberg va tenir opcions de marcar amb una falta directa que el travesser i la portera van deixar en un no res.

Superada l’eliminatòria, el següent pas del Manlleu serà veure’s les cares a quarts contra el Telecable Hockey Club de Gijón al mes de febrer