L’eliminatòria contra el Bison Calenberg, encarrilada (1-6)
Notícies (10/11/2018)
L’eliminatòria contra el Bison Calenberg, encarrilada (1-6) El primer equip femení del CP Manlleu va tornar d’Alemanya amb una victòria contra el Bison Calenberg per 1 a 6. Les manlleuenques van ser superiors i van resoldre el partit a la segona part contra un rival que va defensar molt tancat.

El primer gol del Manlleu va arribar als últims instants de la primera part, quan en l’enèssima jugada d’atac visitant Maria Pujadas va poder enviar la bola al fons de la porteria.
A l’inici de la segona part, Nara Lopez va disposar d’una falta directa per fer el segon. La gurbetana no va encertar, però es va refer de l’error poc després, quan va culminar una jugada.

Les alemanyes van buscar el seu gol amb una falta directa desaprofitada davant Maria Ballesta, que va jugar la segona part després que Uxue Otegi jugués la primera. Segons després, el Manlleu va colpejar amb el tercer gol, obra d’Ona Castellví. L’avantatge de tres gols va donar confiança a l’equip, però aviat les alemanyes van fer pujar l’1 a 3 a l’electrònic.

En els moments més difícils, el Manlleu va reaccionar i va millorar la seva efectivitat. Un contraatac finalitzat per Laura Barcons va significar el quart gol del Manlleu.

Una targeta blava per Barcons va posar en perill el marge obtingut. Ballesta va aturar la falta directa i l’equip va defensar bé en inferioritat per mantenir a ratlla les locals. Anna Casarramona va fer el cinquè amb una rematada dins l’àrea. Els minuts van anar passant i el Manlleu va aprofitar el domini del joc per eixamplar el marcador amb un altre gol de Nara Lopez. Les alemanyes només van disposar d’una altra ocasió clara per apropar-se a les manlleuenques amb una falta directa aturada novament per Ballesta.

L’1 a 6 deixa l’eliminatòria molt encarada pel CP Manlleu, que espera resoldre el passi a quarts de final en el partit de tornada, previst pel dia 1 de desembre.