Derrota a casa contra el Mataró (2-4)
Notícies (29/10/2018)
Derrota a casa contra el Mataró (2-4) El primer equip masculí del Manlleu es va quedar amb les ganes de celebrar una victòria a casa i va caure contra el CH Mataró per 2 a 4.

El Manlleu va trobar-se amb un Mataró superior a la primera part, quan els visitants van posar-se el partit de cara amb un gol matiner d’Àlex Cantero i dos gols d’Oriol Lladó, un d’ells de penal.
El 0 a 3 es va mantenir fins a l’inici de la segona part, quan el Manlleu va escurçar distàncies amb un gol de falta directa de Santi Teixidó. El Mataró va intentar sentenciar amb una falta directa de Gerard Cusachs que va aturar Jordi Garcia, fet que va permetre al Manlleu continuar viu i apropar-se amb el 2 a 3, obra d’Arnau Pradell a falta de deu minuts pel final.

Minuts després, Pau Palacín va fer el 2 a 4 de falta directa i va posar contra les cordes al Manlleu, que va tenir l’ocasió més clara també a bola aturada, amb una falta directa de Teixidó que no va entrar. Palacín encara podria haver fet el cinquè pels maresmencs, però Garcia va tornar a aturar la directa.

El proper partit del Manlleu serà dimecres 31 d’octubre a la pista del CH Mataró.

[Foto: Joan Ramon Castellví]