Victòria del Manlleu al derbi osonenc contra el Taradell (2-5)
Notícies (31/10/2018)
Victòria del Manlleu al derbi osonenc contra el Taradell (2-5) El primer equip masculí del Manlleu va sumar dimecres la primera victòria a l’OK Lliga Plata superant el CP Taradell per 2 a 5.

El Manlleu es va posar per davant als 10 minuts de joc amb un gol de Pol Molas. El Taradell va tenir l’opció d’empatar minuts després amb una falta directa després que David Navarro veiés una targeta blava, però Dani Rodríguez no va aprofitar l’ocasió. Qui sí que ho va fer va ser Santi Teixidó, que va marcar el segon de falta directa poc després. Edu Genís va reduir distàncies, però Teixidó va posar l’1 a 3 minuts abans del descans.

El resultat es va mantenir amb aquest resultat durant gairebé tota la segona part. La desena falta taradellenca va quedar sense càstig després que Roc Pujadas no transformés la falta directa corresponent. Una sort ben diferent a la que va tenir el Taradell, que va marcar el 2 a 3 a falta de poc menys de quatre minuts pel final de partit amb una falta directa de Dani Rodríguez. Mig minut més tard Roc Pujadas va tranquil·litzar l’equip amb el 2 a 4. La insistència local va servir de poc després que Pol Molas sentenciés amb el 2 a 5. Als últims segons, el mateix Molas va estar a punt de marcar un altre gol, però la seva falta directa no va acabar entre els tres pals.

El proper partit del Manlleu serà el dissabte 10 de novembre (20h) a casa contra el CP Patín Raspeig.