El Manlleu femení passa per sobre del Liceo (2-16)
Notícies (21/10/2018)
El Manlleu femení passa per sobre del Liceo (2-16) El debut del Manlleu a l’OK Lliga Femenina s’ha tancat aquest dissabte amb una victòria aclaparadora contra el Liceo per 2 a 16. Les manlleuenques van dominar des del principi davant un equip corunyès molt renovat que va ser incapaç d’aturar l’empenta rival.

En poc més de 5 minuts, el Manlleu ja havia marcat 4 gols, obra de Raquel Bernadas (en dues ocasions), Nara Lopez i Elisabet Gurri. Anna Casarramona va marcar el cinquè minuts més tard i el Liceo va poder obrir el marcador amb un gol de Lucía Parga. A falta de deu minuts pel descans, la golejada va continuar amb dues dianes de Laura Barcons i una altra de Maria Díez per fer pujar l’1 a 8 a l’electrònic. El Liceo va resistir durant cinc minuts, però va tornar a veure’s superat abans del descans amb quatre gols més, dos de Nara López, un de Gurri i un altre de Bernadas.

Amb la victòria més que assegurada després de l’1 a 12 al descans, el partit va disposar de més serenor. Les gallegues van marcar el segon poc després de sortir dels vestuaris, amb un gol d’Alejandra Martín. Durant la resta de la segona part, el comptador manlleuenc es va anar ampliant lentament, amb dianes de Casarramona (el 2 a 13 i l’últim), Díez i Bernadas.

El Manlleu suma així els tres primers punts en joc i buscarà mantenir aquesta dinàmica el dissabte 27 d’octubre, a partir de les 6 de la tarda, quan debutarà a casa contra el Cerdanyola.