Participació del CP Manlleu a les semifinals d’Interclubs
Patinatge artistic (28/09/2018)
Participació del CP Manlleu a les semifinals d’Interclubs Després del període estival, la secció de patinatge del CP Manlleu arrenca el final de temporada amb la participació de 15 patinadores a les semifinals dels interclubs.

El passat dissabte es va celebrar a la població de Sant Joan Despí les semifinals dels interclubs zona 4 de la territorial de Barcelona.

Al matí es va dur a terme la competició de les Figures Obligatòries amb 10 patinadores del nostre club participant en les seves respectives categories. En aquesta modalitat, va destacar la segona posició final obtinguda per Ainoa Vila en categoria certificat i Maria Caballero en categoria B menors.Aquestes dues patinadores es classifiquen per la final d’interclubs que es durà a terme durant el mes d’octubre.

A la tarda va ser el torn de la competició de lliure, en aquesta ocasió 5 patinadores del CP Manlleu hi van participar en les seves respectives categories posant a pista el seu ball. Cal destacar que totes elles van tenir una bona posició en la classificació final.