Nara López, Anna Casarramona, María Díez i Uxue Otegi, nous fitxatges del Manlleu
Notícies (04/06/2018)
Nara López, Anna Casarramona, María Díez i Uxue Otegi, nous fitxatges del Manlleu El Club Patí Manlleu reforça la plantilla amb fitxatges de luxe per a la propera temporada a l’OK Lliga Femenina, la setena a la máxima categoria femenina estatal. Tornen al Manlleu Nara López i Anna Casarramona i s’hi incorporen també la destacada golejadora María Díez i la prometedora portera Uxue Otegi.

La gurbetana Nara López, de 21 anys, torna al Manlleu provinent del CP Voltregà, on hi ha passat les dues últimes temporades. Va ser la segona màxima golejadora del conjunt santhipolitenc en la seva primera temporada com a blanc-i-blava amb 13 gols, mentre que en aquesta última temporada en va marcar 8 i no va disposar de tant protagonisme en el joc de l’equip, un fet que podrà recuperar amb la seva arribada a Manlleu.

De l’Hostelcur Gijón arriben dues jugadores decisives pel conjunt asturià en la consecució de les dues últimes lligues i de la Copa d’Europa d’aquesta temporada: Anna Casarramona, de 24 anys, i María Díez, de 28. La manlleuenca torna a casa després de passar els dos últims cursos a Gijón, en què va sumar un total de 21 gols en la primera temporada i 26 en la segona. La igualadina María Díez ‘Peke’ l’acompanyarà a les files del Manlleu, on espera continuar sent una de les referències en atac com ja ho era al Gijón. Ha estat la màxima golejadora de la categoria diverses vegades, la última la temporada 2016/2017 amb 50 gols. Aquesta última en va sumar un total de 28 malgrat perdre’s, com Casarramona, diversos partits per lesió.

El relleu d’Ester Tosar a la porteria serà la jove jugadora basca Uxue Otegi, que aquest 2018 suma 19 anys. Otegi jugava fins ara al Santutxu Hockey Taldea i canviarà Bilbao per Manlleu, on ja va passar alguns dies de pretemporada entrenant amb l’equip l’estiu de 2016.