L’empat amb l’Alcobendas manté vives les opcions d’ascens (3-3)
Notícies (13/05/2018)
L’empat amb l’Alcobendas manté vives les opcions d’ascens (3-3) El primer equip masculí va disputar un gran partit a casa contra el Reicomsa Alcobendas però la bona actuació del porter visitant els va obligar a conformar-se amb l’empat a 3.

Els madrilenys es van avançar al minut 2 amb un xut de lluny de Gonzalo Pérez. El Manlleu va buscar l’empat amb insistència però sense èxit en l’última rematada.

A la segona part, el Manlleu va tenir encara més ocasions, però va ser l’Alcobendas l’equip que es va avançar amb una falta directa d’Aleix Vera. El Manlleu no es va arronsar i va marcar poc després amb una rematada de Navarro dins l’àrea. L’Alcobendas va fer l’1 a 3 uns minuts més tard en un període de superioritat numèrica a pista.

El Manlleu va reaccionar i va poder empatar, primer amb una rematada d’Arnau Pradell dins l’àrea i després amb una jugada de Pol Molas culminada a pocs centímetres del porter.

L’empat fa que el Manlleu no depengui d’ell mateix, en tant que l’Alcobendas manté la tercera plaça, però els de Jefa Rovira poden pujar si en els dos partits que queden aconsegueixen un punt més que el conjunt madrileny i no perden el marge obtingut amb la resta d’equips que encara tenen opcions matemàtiques.