Ester Tosar penja els patins
Notícies (15/05/2018)
Ester Tosar penja els patins La portera del primer equip femení del CP Manlleu Ester Tosar tancarà la seva etapa esportiva en la pràctica de l’hoquei patins aquest mes de maig per motius personals i d’estudis.

Tosar té 22 anys i des que va arribar al Manlleu, l’any 2010, provinent del Vic, ha estat una peça clau en els èxits de l’equip manlleuenc. Com a jugadora de l’equip sub16 va disputar els Campionats de Catalunya i d’Espanya i va ajudar a que el Manlleu es proclamés tercer a nivell estatal. El salt al primer equip va ser exitós, formant part de l’equip que va aconseguir l’ascens a OK Lliga Femenina la temporada 2011-12.

El palmarès dels darrers anys de Tosar es completa amb la Copa de la Reina de 2012-2013 guanyada a Lloret de Mar davant el Voltregà per un ajustat 3 a 2. La qualitat i seguretat de la portera del Manlleu entre els tres pals ha permès que, més enllà dels títols, l’equip sempre mostrés un alt grau de competitivitat en totes les competicions disputades, entre elles dues finals a quatre de la Copa d’Europa Femenina.

El partit d’aquest dissabte 19 de maig (17.30h) contra el Calmar CP Vilanova serà l’últim partit a casa d’Ester Tosar. Des del club us animem a assistir al Pavelló per animar l’equip i fer que sigui un dia especial per la portera manlleuenca.