Victòria del Manlleu a casa contra el Liceo (3-1)
Notícies (05/05/2018)
Victòria del Manlleu a casa contra el Liceo (3-1) El Manlleu femení va sumar els tres punts en el duel jugat contra l’HC Liceo per 3 gols a 1. Les manlleuenques van jugar una bona primera part i van saber gestionar bé el resultat en una segona part més competida.

Les ocasions més clares de la primera part van ser pel Manlleu, que va provar sort amb diverses arribades i amb xuts llunyans aturats per la portera visitant. Els gols de les locals van arribar agrupats quan es portaven jugats quinze minuts. Raquel Bernadas va marcar el primer després d’aprofitar un refús de la portera a xut de Laura Barcons. Segons després, va arribar un altre gol de Bernadas en desviar d’esquenes un xut llunyà de Maria Pujadas. I el tercer no va trigar gaire en fer-se efectiu: un minut després Laura Barcons va fer una diagonal i des de la frontal va etzibar un xut potent que va entrar per l’escaire.

El Liceo va reaccionar poc després amb una falta directa que va convetir en gol María Sanjurjo, qui també va estar a punt de marcar en na bona arribada que va aturar Tosar.

A la segona part, el Manlleu va tenir opcions d’ampliar el resultat amb dues faltes directes, però ni Barcons ni Judit Burgaya van poder transformar-les en els primers minuts. El Liceo va tenir opcions d’escurçar distàncies mentre la seva portera mantenia viu l’equip amb dues aturades in extremis de dos xuts de prop de Burgaya.

El proper partit del Manlleu serà dissabte vinent, 12 de maig (21h), quan visitarà la pista del Bigues i Riells.