Laia Ruiz es classifica pel Campionat de Catalunya Juvenil de patinatge
Patinatge artistic (05/05/2018)
Laia Ruiz es classifica pel Campionat de Catalunya Juvenil de patinatge L'ultim cap de setmana d'abril es va celebrar a la població de Sant Vicenç de Montal el Campionat de Barcelona categoria Juvenil nacional, on hi participaven un total de 31 patinadores, entre elles Laia Ruiz, patinadora del CP Manlleu.

El campionat es va celebrar dividit en dos dies. El dissabte es va competir amb el disc curt, en què la Laia Ruiz va quedar en una 8ena posició provisional. El diumenge va ser el dia de posar a pista el disc llarg, Després d'una bona execució del seu disc, Ruiz va pujar una plaça en la classificació final del campionat obtenint d'aquesta manera una 7ena posició final que la classifica pel Campionat de Catalunya, que es celebrarà el cap de setmana del 25 al 27 de maig a la població d'Alcover.

Per primera vegada el CP Manlleu tindrà una representant en uns campionats de Catalunya. Des del club donem l'enhorabona a la patinadora pel seu èxit i li desitgem molta sort en la nova competició.