El Manlleu empata contra l’Hostelcur Gijón (3-3)
Notícies (27/03/2018)
El Manlleu empata contra l’Hostelcur Gijón (3-3) El Club Patí Manlleu manté el liderat de l’OK Lliga Femenina després d’empatar a 3 contra l’Hostelcur Gijón, el segon classificat. 

El Manlleu va anar sempre per davant al marcador però va notar en tot moment l’alè de les asturianes. Ona Castellví va avançar el Manlleu amb un gol de penal al minut 6. La velocitat en el joc va permetre al Gijón empatar un minut després amb un gol de María Díez, però el Manlleu també va confiar en la velocitat per marcar el 2 a 1 segons després amb una conducció de Maria Pujadas que Castellví va rematar a gol.

A l’equador de la primera part Laura Barcons va marcar el tercer obrint-se pas entre els estics de la defensa visitant. El Gijón va reaccionar i va posar contra les cordes al Manlleu fins el punt d’escurçar distàncies a falta d’un segon pel descans amb la diana de Sara Roces.

Durant tota la segona part el Gijón va fer un pas endavant i va tenir a tocar un empat que va aconseguir a falta de set minuts pel final amb un xut de Sara Lolo que Marta Piquero va desviar a porteria per marcar el 3 a 3 que ja seria definitiu.