El femení lidera l’OK Lliga Femenina en solitari després de superar el Cerdanyola (2-6)
Notícies (26/02/2018)
El femení lidera l’OK Lliga Femenina en solitari després de superar el Cerdanyola (2-6) Cerdanyola i Manlleu van disputar un partit intens diumenge que es va decidir a favor d’un Manlleu encertat en atac.

El primer gol del partit el va marcar el Cerdanyola de la mà de l’ex-manlleuenca Gemma Solé quan es portaven deu minuts de joc. El Manlleu va buscar la remuntada i la va aconseguir gràcies als gols de Raquel Bernadas i Laura Barcons, aquest últim de falta directa.

El Cerdanyola no va abaixar els braços i va fer l’empat a l’inici de la segona part amb un penal de Solé. Els minuts van anar passant sense que cap equip aconseguís fer-se amb el control del partit. A falta de deu minuts, les visitants van començar a trobar el camí del gol i a aprofitar els riscos que assumia el Cerdanyola.

Raquel Bernadas va posar el Manlleu per davant i va obligar el Cerdanyola a obrir-se. Als últims minuts, dos gols de Judit Burgaya i un d’Ona Castellví van acabar sentenciant l’enfrontament i donant al Manlleu tres punts d’or per fer-se amb el liderat en solitari de la lliga.