El Manlleu B, sotscampió de la Copa Generalitat
Notícies (20/02/2018)
El Manlleu B, sotscampió de la Copa Generalitat El CP Manlleu B va estar a punt d’aixecar la Copa Generalitat el diumenge passat, 18 de febrer, però el filial del CH Caldes va imposar-se en els llançaments de falta directa (3-2) després de l’empat dels dos equips al final del temps reglamentari i de la pròrroga (6-6).

Els manlleuencs es van avançar amb un gol d’Humbert Serra però el Caldes va capgirar el resultat amb un gol de Marcos Blanqué i dos més de Sito Ricart en dues jugades consecutives. El Manlleu no es va arronsar i abans del descans va imposar el seu bon joc amb dos gols de Ferran Burgaya, el primer de penal, un d’Arnau Pradell i un altre d’Oriol Ramírez per arribar al descans amb el resultat de 3 a 5.

A la segona part, Marcos Blanqué va escurçar distàncies de falta directa i Arnau Pradell va recuperar el marge perdut amb un altre gol. El Caldes va confiar en les seves opcions i va poder empatar amb una falta directa i un penal. El 6 a 6 va ser definitiu després del temps reglamentari i tampoc es va moure a la pròrroga.

A les faltes directes, el Caldes es va acabar imposant amb tres llançaments transformats (Figueras i Marcos Blanqué en dues ocasions) respecte els dos del Manlleu (Pradell i Navarro).

A les semifinals de dissabte, el Manlleu va superar el Folgueroles amb solvència (9-4).