El CP Manlleu no aprofita les ocasions i perd a Mataró (1-3)
Notícies (26/11/2017)
 El CP Manlleu no aprofita les ocasions i perd a Mataró (1-3) El CP Manlleu va caure aquest cap de setmana a la pista del Mataró en un partit on no va saber aprofitar la superioritat numèrica de què va disposar en alguns moments. Una derrota que fa baixa al Manlleu a la taula, és setè sumant nou punts.

El partit va començar amb el gol local de David Montero en el primer minut de joc. El joc es va repartir per moments, amb ocasions a les dues bandes, però amb un Mataró superior. El conjunt de Jefa Rovira però aconseguia l’empat després que als 10 minuts de joc Adrià Ballart culminés una falta directa posant les taules al marcador. A partir d’aquí el Manlleu va començar a dominar a la pista però no al marcador. Semblava que la remuntada era possible després que el col·legiat ensenyés una targeta blava a Quim López i deixés al Manlleu amb superioritat numèrica. Però la cosa es va posar en contra ja que qui va aconseguir l’avantatge al marcador va ser el Mataró amb un gol de Lladó.

La segona meitat va seguir igual que la primera amb un Manlleu amb oportunitats però sense sentenciar. Qui sí ho va aprofitar va ser Molist que al minut 36 sentenciava el partit amb el tercer pel Mataró.

Derrota que fa baixar al Manlleu a la setena posició sumant nou punts, d’aquesta forma el Manlleu s’afiança a la part mitja de la taula.