Golejada contra l'Sferic Terrassa (7-2)
Notícies (28/11/2017)
Golejada contra l'Sferic Terrassa (7-2) Els pronòstics es van complir en el partit que va enfrontar el sènior femení del CP Manlleu amb l’Sferic Terrassa, al municipal. El conjunt manlleuenc va acabar golejant per 7 a 2 a les egarenques que no van poder fer res per aturar l’atac local. Una victòria que li serveix al Manlleu per escalar posicions a la taula després de l’empat del Gijón amb el Liceo.

Les manlleuenques es van mostrar intractables des del començament quan al primer minut de joc Laura Barcons obria el marcador, i que cinc minuts més tard faria el segon. Aquí començaria el setge manlleuenc que tot i que el Terrassa va aportar alguna jugada de perill de poc servia conta l’eficàcia del conjunt local. El control de l’esfèrica seguia a mans del Manlleu que també es va reflectir al marcador on no van parar de sumar gols. Gurri feia un doblet, Burgaya sumava el cinquè, i Pujadas i Bernadas feien el 7 a 0. El Terrassa perdut sobre la pista, encara va tenir temps de maquillar el resultat al tram final de partit amb un gol de Laia Paredes i un altre de Maria Igualada.

Victòria solvent per 7 a 2 que donen tres punts molt valuosos al Manlleu, que juntament amb l’empat del Gijón puja fins a la segona posició sumant 16 punts.

[Foto: Joan Ramon Castellví]