Bon paper de les patinadores del Manlleu a la semifinal dels interclubs
Patinatge artistic (09/10/2017)
Bon paper de les patinadores del Manlleu a la semifinal dels interclubs Un total de 10 patinadores del CP Manlleu van participar dissabte a la semifinal d’Interclubs zona 5 de la territorial de Barcelona. Per accedir a la semifinal, disputada a Sant Pere de Ribes, les patinadores havien hagut de superar abans dues fases prèvies.

Durant el matí es va celebrar el campionat de Figures Obligatòries amb cinc patinadores del CP Manlleu en diverses categories: Noa Panzuela (Iniciació C meno), Ainoa Vargas (Iniciació B menor), Laura Macià (Iniciació B major), Ainoa Vila (Iniciació A) i Noa Hernández (Certificat).

A la tarda, es va disputar el campionat en modalitat lliure amb 5 patinadores més del club: Matina Verdaguer i Mireia Casals (Iniciació C), i Noa Panzuela, Elena Costa i Maria Caballero (Iniciació B menor).

Totes les patinadores van mostrar un gran nivell, amb podis en Figures Obligatòries per a tres d’elles: primera posició de Noa Hernández, segona posició d’Ainoa Vila, i tercera posició de Laura Macià. Les tres participaran a la final d’Interclubs el camp de setmana del 21 i 22 d’octubre.