Notícies
Guillem Molist fitxa pel Manlleu
El CP Manlleu continua reforçant la plantilla del seu primer equip masculí i ho fa amb la tornada de Guillem Molist, que aquesta temporada havia militat a les files del CH Mataró.Molist va ser una peça clau la passada temporada en un Mataró que, com el Manlleu, va tenir opcions de pujar a OK Lliga fins a les últimes jornades. Un any abans, en el curs 2016-2017, es va alçar amb la Copa Generalitat amb...
Notícies
La pàgina s'està actualitzant.
Notícies
El CP Manlleu presenta Maria Díez, Anna Casarramona, Nara López i Uxue Otegi
Els fitxatges de l’equip d’OK Lliga Femenina van generar expectació en la seva presentació davant els mitjans celebrada aquest dilluns. Totes les jugadores van mostrar la seva voluntat d’adaptar-se el més ràpid possible al joc de l’equip per començar la temporada amb un conjunt competitiu que sigui capaç de lluitar per tots els títols.
Notícies
Maria Pujadas i Abril Alonso, campiones amb la selecció catalana Sub18 femenina
Les jugadores del CP Manlleu Maria Pujadas i Abril Alonso, portera, van formar part del combinat guanyador del Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques el passat diumenge 17 de juny.La selecció femenina va guanyar tots els partits disputats a la fase de grups, així com la semifinal contra Andorra (9 a 0) i la final contra Galícia (4-0).